Oppskrift
Wraps med kremost, egg og skinke
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 Porsjoner
2 stk
egg
2 stilker
vårløk
1 beger
TINE Kremgo® Urter eller en annen variant
4 stk
tortillalefser , gjerne fullkornslefser
3 dl
ruccola
200 g
kokt skinke
2 stk
tomater
Slik gjør du
- 1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
- 2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.
Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.
- 3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
- 4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.
Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.