Oppskrift

Viltgryte

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 stk
løk
200 g
sjampinjong
2 ss
TINE® Meierismør
500 g
reinskav (eller finnbiff)
2 dl
vann
1 stk
buljongterning
3 dl
TINE® Crème Fraîche Original
1 ts
salt
½ ts
nykvernet pepper
5 stk
einebær
100 g
tyttebær
1 stk
brokkoli

Slik gjør du

  1. 1. Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.
  2. 2. Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Server med tyttebær strødd over.
  3. 3. Kok brokkolibuketter i 6–8 minutter i lettsaltet vann.

Reinskav, eller finnbiff, kan stekes i frossen eller halvtint tilstand.

Laster ...