Oppskrift

Tunfiskburger

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Denne fiskeburgeren fylt med tunfisk er en vri på den klassiske burgeren. Burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
liten rødløk
2 stk
tomater
¼ stk
isbergsalat
300 g
hermetisk tunfisk i vann
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
8 ss
remulade
4 stk
hamburgerbrød

Slik gjør du

  1. 1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
  2. 2. Hell vannet av tunfisken.
  3. 3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Laster ...