Oppskrift
Trippel ostedilla
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Quesadillas
150 g
skinke , i skiver
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 pakke
tortillalefse
50 g
ruccola
Guacamole
4 stk
spisemodne avokado
1 stk
hvitløksfedd , finhakket
4 ss
frisk koriander , finhakket
1 ts
tacokrydder
½ stk
sitron , evt. 1 lime
1 dl
TINE® Lettrømme 17 %
Slik gjør du
- 1. Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
- 2. Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
- 3. Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
- 4. Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.
Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.
- 5. Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.
Guacamole
Du kan også bruke annet skinkepålegg, eller ferdigstekt kyllingkjøtt.