Oppskrift

Trippel ostedilla

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Fyll tortillas med skinke, ost og ruccola, og du har herlige quesadillas. Vil helt sikkert falle i smak hos store og små.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Quesadillas

150 g
skinke , i skiver
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 pakke
tortillalefse
50 g
ruccola

Guacamole

4 stk
spisemodne avokado
1 stk
hvitløksfedd , finhakket
4 ss
frisk koriander , finhakket
1 ts
tacokrydder
½ stk
sitron , evt. 1 lime
1 dl
TINE® Lettrømme 17 %

Slik gjør du

  1. 1. Legg skinke og revet ost på en tortillalefse. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over, og trykk sammen.
  2. 2. Stek tortillaene på begge sider i en stekepanne, til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Legg to og to ferdig stekte quesadillas på hverandre.
  3. Guacamole

  4. 3. Del hver avokado i to. Fjern stein, og skrap ut avocadokjøttet med en skje. Ha over i en bolle.
  5. 4. Press sitron-/limesaft over avokadokjøttet. Tilsett hvitløk, koriander, krydder og rømme. Mos sammen med en gaffel.

    Du kan eventuelt bruke en stavmikser, hvis du vil ha en silkemyk konsistens.

  6. 5. Skjær quesadillas i kakebiter, og server sammen med guacamolen.

Du kan også bruke annet skinkepålegg, eller ferdigstekt kyllingkjøtt. 

Laster ...