TINE Partner-skolen

Her er en oversikt over kurs fra TINE Partner-skolen. Som kunde hos oss, har du automatisk tilgang til disse tjenestene:

  • Suppe i fokus – fra kraft til bord med restemat, 10.09.20 Oslo
    En god kraft er alltid utgangspunktet for en god suppe, og det er nesten ingen grenser for hvilke ingredienser som kan tilsettes.
  • Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein, 16.09.20 Oslo
    I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.
  • Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter, 23.09.20 Oslo
    Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?
  • Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein, 30.09.20 Nesttun
    I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.
  • Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter, 14.10.20 Oslo
    Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?
  • Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or, 17.02.21 Oslo
    Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin og Lyon!
  • Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or, 17.03.21 Oslo
    Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin!
Se flere kurs