Påskedrikk med appelsin og sjokolade
Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 8 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1½ sjokoladeplate (à 100 g)
- 1 ts malt kanel
- 1 appelsin , saften av
- 1 appelsin , revet skall av
- 2 dl vann
- 100 g melis
- 2 dl TINE Kremfløte
Søtt appelsinskall
Slik gjør du
- Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
- Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
- Kok i 2 minutter og sil av vannet.
- Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.
Søtt appelsinskall
Tips!
Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.
Print
4
Porsjoner
- 8 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1½ sjokoladeplate (à 100 g)
- 1 ts malt kanel
- 1 appelsin , saften av
- 1 appelsin , revet skall av
- 2 dl vann
- 100 g melis
- 2 dl TINE Kremfløte
Søtt appelsinskall
- Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
- Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
- Kok i 2 minutter og sil av vannet.
- Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar