Blomkål- og brokkolisuppe

Suppe smaker godt året rundt, og hjemmelaget er aller best. Dette er en enkel, rask og deilig suppe som metter hele familien.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Suppe smaker godt året rundt, og hjemmelaget er aller best. Dette er en enkel, rask og deilig suppe som metter hele familien.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 250 g blomkål
  • 250 g brokkoli
  • ts salt
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 2 ss hvetemel
  • 1 l kjøttkraft eller buljong
  • 2 dl TINE Matfløte
  • 100 g revet Jarlsberg® Original eller annen ost

Slik gjør du

Del det peneste av blomkål og brokkoli i små buketter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Skjær resten av blomkålen og brokkolien i biter, også stilkene, og kok til mørt. Hell i en food processor og la maskinen gå til alt er mos.
Smelt smør, ha i mel og rør i grønnsakmos og kraft litt etter litt. Ha i fløte. Server suppen med de kokte, varme blomkål- og brokkolibukettene i. Dryss gjerne revet ost over.

Tips!

Server gjerne med godt brød med smør på.
4
Porsjoner
  • 250 g blomkål
  • 250 g brokkoli
  • ts salt
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 2 ss hvetemel
  • 1 l kjøttkraft eller buljong
  • 2 dl TINE Matfløte
  • 100 g revet Jarlsberg® Original eller annen ost
Del det peneste av blomkål og brokkoli i små buketter og kok dem møre i lettsaltet vann.
Skjær resten av blomkålen og brokkolien i biter, også stilkene, og kok til mørt. Hell i en food processor og la maskinen gå til alt er mos.
Smelt smør, ha i mel og rør i grønnsakmos og kraft litt etter litt. Ha i fløte. Server suppen med de kokte, varme blomkål- og brokkolibukettene i. Dryss gjerne revet ost over.

Tips!

Server gjerne med godt brød med smør på.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar