Brunostvafler

Gode vafler hvor du attpåtil kan bruke opp restene av brunosten du har liggende. Vaflene har små biter av brunost, som setter god smak. En porsjon vaffelrøre gir 10-12 vafler.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Gode vafler hvor du attpåtil kan bruke opp restene av brunosten du har liggende. Vaflene har små biter av brunost, som setter god smak. En porsjon vaffelrøre gir 10-12 vafler.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 75 g revet TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 2 dl TINE Kefir Økologisk
  • 2 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett eller Lett
  • 60 g hvetemel
  • 60 g sammalt hvete, grov
  • 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du

Til denne oppskriften på vafler med brunost, starter du med å smelte smør og ha det over i en bolle. Rør inn egg, sukker, ost, melk, mel og vaniljesukker. Visp alt til en jevn røre.
La røren stå og svelle i minst 15 minutter for å få riktig konsistens.
Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl.

Tips!

Brunostvafler er perfekt å ha med seg ut på tur.
1
Porsjoner
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 75 g revet TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 2 dl TINE Kefir Økologisk
  • 2 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett eller Lett
  • 60 g hvetemel
  • 60 g sammalt hvete, grov
  • 1 ts vaniljesukker
Til denne oppskriften på vafler med brunost, starter du med å smelte smør og ha det over i en bolle. Rør inn egg, sukker, ost, melk, mel og vaniljesukker. Visp alt til en jevn røre.
La røren stå og svelle i minst 15 minutter for å få riktig konsistens.
Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl.

Tips!

Brunostvafler er perfekt å ha med seg ut på tur.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar