Pavlova-kopper med vaniljekrem og fruktsalsa

Porsjonspavlova i begerform kan fylles med all verdens herligheter. Prøv vaniljekrem og fruktsalsa av eple og røde bær for friskhet og festfølelse.

min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Porsjonspavlova i begerform kan fylles med all verdens herligheter. Prøv vaniljekrem og fruktsalsa av eple og røde bær for friskhet og festfølelse.

Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

20
Porsjoner
  • 12 romtempererte eggehviter (360 g)
  • 40 g hvitvinseddik
  • 80 g sukker
  • 4 ts maizena
  • 2 ts vaniljesukker
  • Fyll

  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
  • Fruktsalsa

  • 1 eple
  • ½ lime
  • 100 g jordbær
  • 50 g bringebær
  • ½ granateple
  • 1 ts flytende honning

Slik gjør du

Pisk eggehvite med sukker til soft peak.
Vend inn eddik.
Vend inn maizena som er blandet med vaniljesukker. Konsistensen av ferdig røre skal være seig og tyktflytende. Strykes på bakepapir.
Sett ovn på 170 grader, sett inn bunnen og reduser varmen til 100 grader. Stekes i ca 70 min.
Ferdige bunner kan oppbevares i lukket boks ved romtemperatur i flere uker.

Ved servering

Del eple i små terninger og vend med limesaft. Grovhakk jordbær og bringebær og vend inn. Del granateple i båter og dunk ut kjernene ved å slå på skallet. Fjern de hvite hinnene og vend kjernene inn i resten av frukten sammen med honning.
Stivpisk kald kremfløte rett før servering og bland forsiktig inn kald vaniljekrem. Gjør gjerne dette i en iskald bakebolle for da holder kremen seg bedre.
Bruk en sprøytepose og fyll marengskurvene med vaniljekrem. Topp med en skje fruktsalsa og server straks.

Tips!

Bruk gjerne Piano® Pavlovakrem som kun må piskes og strykes oppå bunnen. Pynt etter ønske. 
20
Porsjoner
  • 12 romtempererte eggehviter (360 g)
  • 40 g hvitvinseddik
  • 80 g sukker
  • 4 ts maizena
  • 2 ts vaniljesukker
  • Fyll

  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
  • Fruktsalsa

  • 1 eple
  • ½ lime
  • 100 g jordbær
  • 50 g bringebær
  • ½ granateple
  • 1 ts flytende honning
Pisk eggehvite med sukker til soft peak.
Vend inn eddik.
Vend inn maizena som er blandet med vaniljesukker. Konsistensen av ferdig røre skal være seig og tyktflytende. Strykes på bakepapir.
Sett ovn på 170 grader, sett inn bunnen og reduser varmen til 100 grader. Stekes i ca 70 min.
Ferdige bunner kan oppbevares i lukket boks ved romtemperatur i flere uker.

Ved servering

Del eple i små terninger og vend med limesaft. Grovhakk jordbær og bringebær og vend inn. Del granateple i båter og dunk ut kjernene ved å slå på skallet. Fjern de hvite hinnene og vend kjernene inn i resten av frukten sammen med honning.
Stivpisk kald kremfløte rett før servering og bland forsiktig inn kald vaniljekrem. Gjør gjerne dette i en iskald bakebolle for da holder kremen seg bedre.
Bruk en sprøytepose og fyll marengskurvene med vaniljekrem. Topp med en skje fruktsalsa og server straks.

Tips!

Bruk gjerne Piano® Pavlovakrem som kun må piskes og strykes oppå bunnen. Pynt etter ønske. 

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar