TINE®-vaffel

TINE®-vaffelen er vår favorittvaffel! TINE®-vaffelen er nemlig laget av vår beste vaffelrøre som gir fantastisk gode og saftige vafler. Dette er en perfekt grunnoppskrift på vaffelrøre, og gir vafler som passer både til hverdags og spesielle anledninger.

min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

TINE®-vaffelen er vår favorittvaffel! TINE®-vaffelen er nemlig laget av vår beste vaffelrøre som gir fantastisk gode og saftige vafler. Dette er en perfekt grunnoppskrift på vaffelrøre, og gir vafler som passer både til hverdags og spesielle anledninger.

Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

25
Porsjoner
  • 600 g hvetemel
  • 20 g bakepulver
  • 12 g vaniljesukker
  • 180 g sukker
  • 10 g salt
  • 6 g natron
  • 6 g malt kardemomme
  • 400 g Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett , eller annen melk
  • 1000 g TINE Kulturmjølk
  • 800 g TINE Lettrømme 18 %
  • 100 g TINE Meierismør , smeltet
  • 240 g egg
  • Til steking

  • 100 g TINE Meierismør

Slik gjør du

Bland mel, bakepulver, natron, sukker, vaniljesukker, kardemomme og salt i en bolle.
Bland melk, kulturmelk, rømme, egg og smeltet smør i det tørre. La vaffelrøren svelle i 15 - 20 minutter.
Varm vaffeljernet og smør det eventuelt med litt smør før stekingen begynner. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.
Server vaflene varme, med kald rømme, brunost, syltetøy eller nyrørte friske bær på.

Tips!

Lag gjerne ekstra stor porsjon av denne vaffelrøren. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses.
25
Porsjoner
  • 600 g hvetemel
  • 20 g bakepulver
  • 12 g vaniljesukker
  • 180 g sukker
  • 10 g salt
  • 6 g natron
  • 6 g malt kardemomme
  • 400 g Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett , eller annen melk
  • 1000 g TINE Kulturmjølk
  • 800 g TINE Lettrømme 18 %
  • 100 g TINE Meierismør , smeltet
  • 240 g egg
  • Til steking

  • 100 g TINE Meierismør
Bland mel, bakepulver, natron, sukker, vaniljesukker, kardemomme og salt i en bolle.
Bland melk, kulturmelk, rømme, egg og smeltet smør i det tørre. La vaffelrøren svelle i 15 - 20 minutter.
Varm vaffeljernet og smør det eventuelt med litt smør før stekingen begynner. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.
Server vaflene varme, med kald rømme, brunost, syltetøy eller nyrørte friske bær på.

Tips!

Lag gjerne ekstra stor porsjon av denne vaffelrøren. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar