Superrask sommerpai

Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 1 Nå® Paibunn
  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
  • 500 g friske bær

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.

Tips!

#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over. #2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.
1
Porsjoner
  • 1 Nå® Paibunn
  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 1 pakke Piano® Original Vaniljekrem
  • 500 g friske bær
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.

Tips!

#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over. #2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar