Risotto med kantarell, Ridder® og Gran Biraghi

Smakfull risotto med kantareller og to typer ost kan fort bli en høstfavoritt.

40 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Smakfull risotto med kantareller og to typer ost kan fort bli en høstfavoritt.

40 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 finhakket løk
  • 1 stilk stangselleri , finhakket
  • 300 g risottoris
  • 1 dl tørr hvitvin
  • 10 dl varm hønsekraft
  • 300 g kantareller
  • 50 g TINE Meierismør
  • 100 g revet GranBiraghi
  • 100 g revet Ridder®
  • 2 ss hakket basilikum

Slik gjør du

Fres løk og stangselleri til løken blir myk. Ha i risen og rør godt slik at fettet smører risen.
Mens risottoen koker, freses kantarellene i litt smør. Ha smør, parmesan og basilikum i risottoen.
Rør godt og server med kantareller, revet ridderost og revet Grana Biraghi.
Hell i vin og 1 øse kraft og kok det nesten helt inn. Fortsett med å koke inn en øse kraft til risen blir al dente, myk og kremete.
4
Porsjoner
  • 1 finhakket løk
  • 1 stilk stangselleri , finhakket
  • 300 g risottoris
  • 1 dl tørr hvitvin
  • 10 dl varm hønsekraft
  • 300 g kantareller
  • 50 g TINE Meierismør
  • 100 g revet GranBiraghi
  • 100 g revet Ridder®
  • 2 ss hakket basilikum
Fres løk og stangselleri til løken blir myk. Ha i risen og rør godt slik at fettet smører risen.
Mens risottoen koker, freses kantarellene i litt smør. Ha smør, parmesan og basilikum i risottoen.
Rør godt og server med kantareller, revet ridderost og revet Grana Biraghi.
Hell i vin og 1 øse kraft og kok det nesten helt inn. Fortsett med å koke inn en øse kraft til risen blir al dente, myk og kremete.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar