Michelangelo Carbonara

Smakfull Michelangelo pasta carbonara med asparges - vår variant av tradisjonell carbonara.

25 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Smakfull Michelangelo pasta carbonara med asparges - vår variant av tradisjonell carbonara.

25 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g spagetti
  • 300 g asparges
  • 250 g bacon terninger
  • 2 hvitløk båter, hakket
  • 4 egg
  • 2 ss vann
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 2 dl Michelangelo Parmesan , revet
  • pepper , grovmalt
  • 1 dl garnityr Michelangelo Parmesan , revet

Slik gjør du

Kok spagetti etter anvisningen på pakken. Del asparges i mindre biter og kok i rikelig vann i ca 5 minutter.
Stek baconet og deretter hvitløk. Ta spagetti og asparges ut av vannet og legg til siden sammen med stekt bacon og hvitløk.
Pisk egg sammen i en bolle, bland i fløte, vann og revet Michelangelo parmesan.
Smelt smør i en stor panne legg i den kokte pastaen, hell over egg og parmesan blandingen og rør inn i pastaen.
Bland inn pepper etter smak. Samtidig som pastaen varmes forsiktig, bland asparges og bacon inn i retten.
Strø over resten av den revede parmesanen.
Server med kjærlighet og en god salat til!
4
Porsjoner
  • 400 g spagetti
  • 300 g asparges
  • 250 g bacon terninger
  • 2 hvitløk båter, hakket
  • 4 egg
  • 2 ss vann
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 2 dl Michelangelo Parmesan , revet
  • pepper , grovmalt
  • 1 dl garnityr Michelangelo Parmesan , revet
Kok spagetti etter anvisningen på pakken. Del asparges i mindre biter og kok i rikelig vann i ca 5 minutter.
Stek baconet og deretter hvitløk. Ta spagetti og asparges ut av vannet og legg til siden sammen med stekt bacon og hvitløk.
Pisk egg sammen i en bolle, bland i fløte, vann og revet Michelangelo parmesan.
Smelt smør i en stor panne legg i den kokte pastaen, hell over egg og parmesan blandingen og rør inn i pastaen.
Bland inn pepper etter smak. Samtidig som pastaen varmes forsiktig, bland asparges og bacon inn i retten.
Strø over resten av den revede parmesanen.
Server med kjærlighet og en god salat til!

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar