Makaronigrateng

Grateng med makaroni og pølse er en hit hos barna, men med den friske Snøfrisksmaken blir dette fort en favoritt for de voksne også.

35 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Grateng med makaroni og pølse er en hit hos barna, men med den friske Snøfrisksmaken blir dette fort en favoritt for de voksne også.

35 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 350 g makaroni , ukokt
  • 300 g pølser
  • 1/2 purre , i ringer
  • 1/2 blomkål , små buketter
  • 1/2 brokkoli , små buketter
  • 250 g Snøfrisk® Rødløk og Timian
  • 2 egg
  • pepper , grovmalt

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader. Kok makaroni som anvist på pakken. Kutt grønnsaker og pølse i passe biter.
Visp sammen Snøfrisk rødløk & timian, egg og pepper. Bland inn grønnsaker og pølse
Ha over i en smurt ildfast form. Stek i ca. 15-20 minutter til eggeblandingen har satt seg.
Brukes Snøfrisk Naturell kan man tilsette litt krydder, eksempelvis 1 ts timian og 1 ts oregano. Ønsker man myke grønnsaker kokes blomkål og brokkoli raskt opp (1 minutt) i lett saltet vann.
4
Porsjoner
  • 350 g makaroni , ukokt
  • 300 g pølser
  • 1/2 purre , i ringer
  • 1/2 blomkål , små buketter
  • 1/2 brokkoli , små buketter
  • 250 g Snøfrisk® Rødløk og Timian
  • 2 egg
  • pepper , grovmalt
Sett stekeovnen på 200 grader. Kok makaroni som anvist på pakken. Kutt grønnsaker og pølse i passe biter.
Visp sammen Snøfrisk rødløk & timian, egg og pepper. Bland inn grønnsaker og pølse
Ha over i en smurt ildfast form. Stek i ca. 15-20 minutter til eggeblandingen har satt seg.
Brukes Snøfrisk Naturell kan man tilsette litt krydder, eksempelvis 1 ts timian og 1 ts oregano. Ønsker man myke grønnsaker kokes blomkål og brokkoli raskt opp (1 minutt) i lett saltet vann.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar