Julemuffins med Edamer Vellagret og valnøtter
Kombinasjonen av «den sorte» edameren og valnøtter er utvilsomt smaken av jul.
40 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering

Kombinasjonen av «den sorte» edameren og valnøtter er utvilsomt smaken av jul.
40 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
10
Porsjoner
- 100 g TINE Meierismør
- 2 egg
- 1/2 dl sukker
- 2½ dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 150 g revet TINE® Edamer Vellagret
- 50 g hakkede valnøtter
- 1 dl revet TINE® Edamer Vellagret
- 3 dl havregryn
Slik gjør du
- Varm ovnen til 200 °C. Smelt smøret. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i smøret.
- Bland sammen mel, bakepulver, salt, Edamer Vellagret og valnøtter. Rør godt. Fordel røren i muffinsformer. Husk å ikke fylle formene mer en halvfulle siden deigen vokser når den stekes.
- Dryss litt revet Edamer Vellagret og havregryn på toppen. Stekes i ca.10-12 minutter. Avkjøles på rist. Serveres med syltetøy, TINE Brie eller annen god ost
Print
10
Porsjoner
- 100 g TINE Meierismør
- 2 egg
- 1/2 dl sukker
- 2½ dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 150 g revet TINE® Edamer Vellagret
- 50 g hakkede valnøtter
- 1 dl revet TINE® Edamer Vellagret
- 3 dl havregryn
- Varm ovnen til 200 °C. Smelt smøret. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i smøret.
- Bland sammen mel, bakepulver, salt, Edamer Vellagret og valnøtter. Rør godt. Fordel røren i muffinsformer. Husk å ikke fylle formene mer en halvfulle siden deigen vokser når den stekes.
- Dryss litt revet Edamer Vellagret og havregryn på toppen. Stekes i ca.10-12 minutter. Avkjøles på rist. Serveres med syltetøy, TINE Brie eller annen god ost
Kommentarer ()
Skriv en kommentar