Grovbrød med Balsfjord

Balsfjord på grovbrød med multer er en eventyrlig kombinasjon

60 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Balsfjord på grovbrød med multer er en eventyrlig kombinasjon

60 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • dl sammalt hvete, grov
  • dl hele hvete korn
  • dl linfrø
  • dl solsikkefrø
  • dl hakkede valnøtter
  • 3 ts natron
  • 1 l Kefir
  • 4 ss mørk sirup
  • 3 ts salt
  • Topping

  • Balsfjord

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en bolle. Smør og strø formen (1,5 l) med sammalt hvete før du legger deigen i. Stekes ca. 1 time på 170 C.
Servér brødet med noen gode skiver Balsfjord toppet med hjemmelaget moltesyltetøy eller molter rørt med litt sukker.

Tips!

Det smaker eventyrlig!
1
Porsjoner
  • dl sammalt hvete, grov
  • dl hele hvete korn
  • dl linfrø
  • dl solsikkefrø
  • dl hakkede valnøtter
  • 3 ts natron
  • 1 l Kefir
  • 4 ss mørk sirup
  • 3 ts salt
  • Topping

  • Balsfjord
Bland alle ingrediensene i en bolle. Smør og strø formen (1,5 l) med sammalt hvete før du legger deigen i. Stekes ca. 1 time på 170 C.
Servér brødet med noen gode skiver Balsfjord toppet med hjemmelaget moltesyltetøy eller molter rørt med litt sukker.

Tips!

Det smaker eventyrlig!

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar