Asiatisk biffsalat med Sveitser

Syrlig og søt asiatisk smaksstil passer godt til Sveitser

25 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Syrlig og søt asiatisk smaksstil passer godt til Sveitser

25 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 350 g oksekjøtt i tykke strimler
  • 150 g Sveitser Vellagret
  • 10 sukkererter
  • salatblader
  • 1 fennikel
  • 1 granateple
  • 1 vårløk
  • Til Dressing

  • 4 ss limesaft
  • 12 ss granateplesirup (kan kjøpes i etniske matvarebutikker)
  • 4 ss soyasaus
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 håndfull vårløk i tynne skiver
  • Litt tørket chili
  • salt og pepper

Slik gjør du

Start med å salte og pepre kjøttstrimlene, stek til de får en brun stekeskorpe og rosa kjerne. La kjøttstykkene hvile
Lag dressing ved å riste sammen limesaft, sirup og soyasaus. Ha i knust tørket chili, salt og pepper og smak til. Knus hvitløksfeddene med knivseggen. La hvitløken ligge i dressingen en stund og ta de ut etter ønsket smak. Bland inn vårløken til slutt.
Skjær Vellagret Sveitser i litt tykke biter
Del granateplet i to og ta ut kjernene. Vask og tørk salat og grønnsakene. Del sukkererter i tynne skiver på langs, del fennikelen og vårløken i ekstra tynne skiver. Legg grønnsakene i en bolle eller på et fat og bland inn dressingen. Del kjøttstrimlene i tynne skiver tilslutt og fordel dette i salaten sammen med ostebiter.

Tips!

Servèr salaten sammen med godt drikke og bruk spisepinner i stedet for bestikk.
4
Porsjoner
  • 350 g oksekjøtt i tykke strimler
  • 150 g Sveitser Vellagret
  • 10 sukkererter
  • salatblader
  • 1 fennikel
  • 1 granateple
  • 1 vårløk
  • Til Dressing

  • 4 ss limesaft
  • 12 ss granateplesirup (kan kjøpes i etniske matvarebutikker)
  • 4 ss soyasaus
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 håndfull vårløk i tynne skiver
  • Litt tørket chili
  • salt og pepper
Start med å salte og pepre kjøttstrimlene, stek til de får en brun stekeskorpe og rosa kjerne. La kjøttstykkene hvile
Lag dressing ved å riste sammen limesaft, sirup og soyasaus. Ha i knust tørket chili, salt og pepper og smak til. Knus hvitløksfeddene med knivseggen. La hvitløken ligge i dressingen en stund og ta de ut etter ønsket smak. Bland inn vårløken til slutt.
Skjær Vellagret Sveitser i litt tykke biter
Del granateplet i to og ta ut kjernene. Vask og tørk salat og grønnsakene. Del sukkererter i tynne skiver på langs, del fennikelen og vårløken i ekstra tynne skiver. Legg grønnsakene i en bolle eller på et fat og bland inn dressingen. Del kjøttstrimlene i tynne skiver tilslutt og fordel dette i salaten sammen med ostebiter.

Tips!

Servèr salaten sammen med godt drikke og bruk spisepinner i stedet for bestikk.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar