Omelett i vaffeljern

En enkel og morsom måte å lage omelett til mange på! Med skinke, purre og revet ost blir det et helt måltid i en fei.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

En enkel og morsom måte å lage omelett til mange på! Med skinke, purre og revet ost blir det et helt måltid i en fei.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

12
Porsjoner
  • 10 egg
  • 1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • ¼ purre
  • 100 g smårettskinke
  • 150 g TINE Revet Ost Original
  • 50 g TINE Meierismør til steking

Slik gjør du

Knekk egg i en stor bolle og pisk inn melk, salt og pepper til en jevn røre.
Finhakk purre og rør inn i røren med skinke og revet ost.
Varm et vaffeljern, smør det med smør og hell en liten øse røre i. Stek omelettvaffelen til gyllen og legg over på rist.

Tips!

Omelett-vaflene er best rett fra vaffeljernet, men kan også avkjøles og serveres i matpakken.
12
Porsjoner
  • 10 egg
  • 1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • ¼ purre
  • 100 g smårettskinke
  • 150 g TINE Revet Ost Original
  • 50 g TINE Meierismør til steking
Knekk egg i en stor bolle og pisk inn melk, salt og pepper til en jevn røre.
Finhakk purre og rør inn i røren med skinke og revet ost.
Varm et vaffeljern, smør det med smør og hell en liten øse røre i. Stek omelettvaffelen til gyllen og legg over på rist.

Tips!

Omelett-vaflene er best rett fra vaffeljernet, men kan også avkjøles og serveres i matpakken.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar