Havregrøt med appelsin og mandler

Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

10 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • ½ ts salt
  • Topping

  • 1 appelsin
  • 1 ss flytende honning
  • 4 ss grovhakkede mandler
  • 1 kvikklunsj

Slik gjør du

Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.

Tips!

Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.
4
Porsjoner
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,0 % fett
  • ½ ts salt
  • Topping

  • 1 appelsin
  • 1 ss flytende honning
  • 4 ss grovhakkede mandler
  • 1 kvikklunsj
Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.

Tips!

Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar