Laksesuppe med ris

Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 300 g SALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
  • 8 dl fiskebuljong
  • 2 ss fiskefond
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl TINE Matfløte
  • ½ ts salt og pepper
  • 2 dl kokt ris
  • 2 dl frosne wok grønnsaker
  • Tilbehør:

  • 4 skive brød

Slik gjør du

Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.

Tips!

Du kan gjerne bruke andre fiskeslag, for eksempel steinbit eller rester av kokt fisk.
4
Porsjoner
  • 300 g SALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
  • 8 dl fiskebuljong
  • 2 ss fiskefond
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl TINE Matfløte
  • ½ ts salt og pepper
  • 2 dl kokt ris
  • 2 dl frosne wok grønnsaker
  • Tilbehør:

  • 4 skive brød
Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.

Tips!

Du kan gjerne bruke andre fiskeslag, for eksempel steinbit eller rester av kokt fisk.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar