Mini-omelett

Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 8 egg
  • 4 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ts TINE Meierismør
  • 50 g frisk spinat
  • 3 vårløk
  • 100 g smårettskinke
  • 100 g TINE Revet Ost Original

Slik gjør du

Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.
Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.

Tips!

Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.
4
Porsjoner
  • 8 egg
  • 4 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ts TINE Meierismør
  • 50 g frisk spinat
  • 3 vårløk
  • 100 g smårettskinke
  • 100 g TINE Revet Ost Original
Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.
Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.

Tips!

Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar