Havregrøt med eple og spinat

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 50 g babyspinat
  • 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 eple
  • dl lettkokte havregryn
  • Topping

  • ½ eple
  • 4 blad babyspinat
  • 6 bringebær

Slik gjør du

Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

Tips!

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.
2
Porsjoner
  • 50 g babyspinat
  • 3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 eple
  • dl lettkokte havregryn
  • Topping

  • ½ eple
  • 4 blad babyspinat
  • 6 bringebær
Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

Tips!

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar