Spicy islatte

Denne iskaffen har et hint av sterke krydder, noe som gjør den både kald og varm på samme tid. Prøv den og få en ny sommerfavoritt!

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Denne iskaffen har et hint av sterke krydder, noe som gjør den både kald og varm på samme tid. Prøv den og få en ny sommerfavoritt!

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • dl sterk kaffe
  • ¼ ts malt kanel
  • 0,125 ts kajennepepper (smak deg frem til ønsket styrke)
  • 10 isbiter
  • 4 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • Til servering

  • 0,125 ts kajennepepper (kan sløyfes)

Slik gjør du

Brygg sterk kaffe. Rør inn kanel og kajennepepper i den varme kaffen til oppløst og ha over i glass. Smak deg fram til den styrken du ønsker med litt ekstra kajennepepper.
Fyll opp med isbiter og hell over melk. Dryss over litt kajennepepper.

Tips!

Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme espressoen før den helles over is.
2
Porsjoner
  • dl sterk kaffe
  • ¼ ts malt kanel
  • 0,125 ts kajennepepper (smak deg frem til ønsket styrke)
  • 10 isbiter
  • 4 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • Til servering

  • 0,125 ts kajennepepper (kan sløyfes)
Brygg sterk kaffe. Rør inn kanel og kajennepepper i den varme kaffen til oppløst og ha over i glass. Smak deg fram til den styrken du ønsker med litt ekstra kajennepepper.
Fyll opp med isbiter og hell over melk. Dryss over litt kajennepepper.

Tips!

Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme espressoen før den helles over is.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar