Squashtots

Vanlig squash er vanskelig å forme til små tommelbiter, men bruk minimuffinsformer så får du den gode smaken av squash og ost sammen i små munnfuller!

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Vanlig squash er vanskelig å forme til små tommelbiter, men bruk minimuffinsformer så får du den gode smaken av squash og ost sammen i små munnfuller!

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

15
Porsjoner
  • 2 medium store squash
  • 1 egg
  • 100 g revet parmesan
  • 50 g revet Norvegia® Original

Slik gjør du

Sett ovnen på 200 °C. Riv squash og klem ut så mye vann du klarer – bruk tørkerull og klem hardt.
Rør inn egg og revet ost og ha røren i små minimuffinsformer. Stek midt i ovnen i 15 minutter.

Tips!

Hvis du finner spagettigresskar er den perfekt å bruke til tots, fordi den inneholder så lite vann og lett lar seg forme til biter som kan rulles i griljermel og frityrstekes.
15
Porsjoner
  • 2 medium store squash
  • 1 egg
  • 100 g revet parmesan
  • 50 g revet Norvegia® Original
Sett ovnen på 200 °C. Riv squash og klem ut så mye vann du klarer – bruk tørkerull og klem hardt.
Rør inn egg og revet ost og ha røren i små minimuffinsformer. Stek midt i ovnen i 15 minutter.

Tips!

Hvis du finner spagettigresskar er den perfekt å bruke til tots, fordi den inneholder så lite vann og lett lar seg forme til biter som kan rulles i griljermel og frityrstekes.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar