Green Goddess toast med tre oster

Toast der Norvegia®, Jarlsberg® og cheddar smelter sammen til et fristende lite måltid med masse grønt.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Toast der Norvegia®, Jarlsberg® og cheddar smelter sammen til et fristende lite måltid med masse grønt.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 4 skive godt brød
  • 8 skive Norvegia® Original
  • 8 skive Jarlsberg® Original
  • 8 skive cheddar
  • ½ dl frisk spinat
  • 8 skive squash
  • 1 avokado
  • 1 bunt spirer
  • ¼ ts salt og pepper
  • 1 ss olje til pensling
  • Pesto

  • 1 potte basilikum
  • 1 pakke pinjekjerner ca. 60 gram
  • 1 hvitløksfedd
  • 50 g parmesan
  • dl olivenolje

Slik gjør du

Ha basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til finmalt. Spe gradvis med oljen mens maskinen går til du har en tykk pesto.
Smør pesto på to skiver og topp med Norvegia, Cheddar og spinat. Skrell avokado, del i skiver og legg på
Legg skiver med Jarlsberg og squash på toppen av det og fordel spirer utover.
Smør pesto på de to andre skivene og legg på toppen, klem litt sammen. Du kan gjerne legge til noen skjeer ekstra med pesto mellom lagene om du ønsker.
Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.
2
Porsjoner
  • 4 skive godt brød
  • 8 skive Norvegia® Original
  • 8 skive Jarlsberg® Original
  • 8 skive cheddar
  • ½ dl frisk spinat
  • 8 skive squash
  • 1 avokado
  • 1 bunt spirer
  • ¼ ts salt og pepper
  • 1 ss olje til pensling
  • Pesto

  • 1 potte basilikum
  • 1 pakke pinjekjerner ca. 60 gram
  • 1 hvitløksfedd
  • 50 g parmesan
  • dl olivenolje
Ha basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til finmalt. Spe gradvis med oljen mens maskinen går til du har en tykk pesto.
Smør pesto på to skiver og topp med Norvegia, Cheddar og spinat. Skrell avokado, del i skiver og legg på
Legg skiver med Jarlsberg og squash på toppen av det og fordel spirer utover.
Smør pesto på de to andre skivene og legg på toppen, klem litt sammen. Du kan gjerne legge til noen skjeer ekstra med pesto mellom lagene om du ønsker.
Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar