Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 nanbrød (evnt. pitabrød)
  • 1 pakke bacon
  • 2 pærer
  • 1 ss brunt sukker
  • ¼ ts kanel
  • ½ ts salt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rødløk
  • 200 g Dovre Ysteri Brie 150 g

Slik gjør du

Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.
2
Porsjoner
  • 2 nanbrød (evnt. pitabrød)
  • 1 pakke bacon
  • 2 pærer
  • 1 ss brunt sukker
  • ¼ ts kanel
  • ½ ts salt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rødløk
  • 200 g Dovre Ysteri Brie 150 g
Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar