Flatbread-pizza med pære, brie og bacon
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.
60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.
60 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
2
Porsjoner
- 2 nanbrød (evnt. pitabrød)
- 1 pakke bacon
- 2 pærer
- 1 ss brunt sukker
- ¼ ts kanel
- ½ ts salt
- 1 ss olivenolje
- 1 rødløk
- 200 g Dovre Ysteri Brie 150 g
Slik gjør du
- Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
- Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
- Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
- Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.
Print
2
Porsjoner
- 2 nanbrød (evnt. pitabrød)
- 1 pakke bacon
- 2 pærer
- 1 ss brunt sukker
- ¼ ts kanel
- ½ ts salt
- 1 ss olivenolje
- 1 rødløk
- 200 g Dovre Ysteri Brie 150 g
- Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
- Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
- Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
- Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar