Biff med blåmuggost og plommesalat

Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 entrecôte ca 200 g per stk
  • 25 g TINE Meierismør
  • 150 g Selbu® Norzola® 150 g
  • 3 gule plommer
  • 3 røde plommer
  • 2 ss honning
  • 100 g ruccola
  • 50 g valnøtter

Slik gjør du

Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.

Tips!

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.
2
Porsjoner
  • 2 entrecôte ca 200 g per stk
  • 25 g TINE Meierismør
  • 150 g Selbu® Norzola® 150 g
  • 3 gule plommer
  • 3 røde plommer
  • 2 ss honning
  • 100 g ruccola
  • 50 g valnøtter
Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.

Tips!

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar