Havregrøt med cottage cheese og brunost

Havregrøt toppet med cottage cheese gir ekstra mye protein. Toppet med brunost, tørkede tranebær og frø er dette en perfekt frokost eller mellommåltid.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Havregrøt toppet med cottage cheese gir ekstra mye protein. Toppet med brunost, tørkede tranebær og frø er dette en perfekt frokost eller mellommåltid.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 5 dl vann
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • TILBEHØR

  • 6 ss TINE Cottage Cheese Original
  • 100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 4 ss tørkede tranebær
  • 4 ts gresskarkjerner
  • 4 ts linfrø

Slik gjør du

Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
Grovriv brunost på et rivjern og server grøten toppet med cottage cheese, revet brunost, tørkede tranebær, gresskarkjerner og linfrø.
4
Porsjoner
  • 5 dl vann
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • TILBEHØR

  • 6 ss TINE Cottage Cheese Original
  • 100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 4 ss tørkede tranebær
  • 4 ts gresskarkjerner
  • 4 ts linfrø
Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
Grovriv brunost på et rivjern og server grøten toppet med cottage cheese, revet brunost, tørkede tranebær, gresskarkjerner og linfrø.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar