Havregrøt med frukt og brunost

Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 5 dl vann
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • TILBEHØR

  • 1 eple
  • 1 ss flytende honning
  • 1 banan
  • 100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 4 ss rosiner
  • 4 ss hakkede hasselnøtter

Slik gjør du

Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.
4
Porsjoner
  • 5 dl vann
  • 5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl havregryn
  • ½ ts salt
  • TILBEHØR

  • 1 eple
  • 1 ss flytende honning
  • 1 banan
  • 100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
  • 4 ss rosiner
  • 4 ss hakkede hasselnøtter
Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar