Kjøleskapsgrøt

En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

20
Porsjoner
  • dl lettkokte havregryn
  • dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl Kesam® Vanilje Mager
  • Topping

  • 5 dl bær
  • 10 ss müsli eller granola

Slik gjør du

Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.

Tips!

Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.
20
Porsjoner
  • dl lettkokte havregryn
  • dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 dl Kesam® Vanilje Mager
  • Topping

  • 5 dl bær
  • 10 ss müsli eller granola
Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.

Tips!

Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar