Grove pizzasnurrer

Pizza kan nytes både kald og varm. Ved å bruke ferdig pizzabunn er det en lek å lage pizzasnurrer.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Pizza kan nytes både kald og varm. Ved å bruke ferdig pizzabunn er det en lek å lage pizzasnurrer.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

15
Porsjoner
  • 1 Nå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt
  • Pizzafyll

  • 2 dl pizzasaus , eller tomatsaus
  • 1 finhakket løk
  • 1 ts tørket oregano
  • 200 g TINE Revet Lettost 17% fett
  • 15 skivet kyllingpålegg , eller skinke, kalkun, eller pepperoni
  • Til pensling

  • 1 sammenvispet egg
  • 4 ss TINE Revet Lettost 17% fett

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 250 °C.
La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus og dryss ost over. Fordel fyllet over osten.
Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på et stekebrett.
Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Tips!

Du kan selvfølgelig lage din egen Hjemmelaget pizzadeig.
15
Porsjoner
  • 1 Nå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt
  • Pizzafyll

  • 2 dl pizzasaus , eller tomatsaus
  • 1 finhakket løk
  • 1 ts tørket oregano
  • 200 g TINE Revet Lettost 17% fett
  • 15 skivet kyllingpålegg , eller skinke, kalkun, eller pepperoni
  • Til pensling

  • 1 sammenvispet egg
  • 4 ss TINE Revet Lettost 17% fett
Forvarm stekeovnen til 250 °C.
La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør på pizzasaus og dryss ost over. Fordel fyllet over osten.
Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på et stekebrett.
Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Tips!

Du kan selvfølgelig lage din egen Hjemmelaget pizzadeig.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar