Crostini med ost og balsamicobakt småløk

Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

8
Porsjoner
  • 8 skive baguetter
  • 150 g gorgonzola eller Selbu® Norzola® 150 g
  • 50 g valnøtter
  • Balsamicobakt småløk

  • 6 små rødløk
  • ½ dl balsamicoeddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 bunt frisk timian

Slik gjør du

Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.
8
Porsjoner
  • 8 skive baguetter
  • 150 g gorgonzola eller Selbu® Norzola® 150 g
  • 50 g valnøtter
  • Balsamicobakt småløk

  • 6 små rødløk
  • ½ dl balsamicoeddik
  • 2 ts sukker
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 bunt frisk timian
Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar