Sjokolade- og marshmallowfudge

Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

40
Porsjoner
  • 1 vaniljestang
  • 4 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 100 g TINE Usaltet Smør
  • 2 dl TINE Kremfløte
  • 5 dl mini- marshmallows
  • 400 g mørk sjokolade
  • 1 dl hakkede pistasjenøtter

Slik gjør du

Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.
La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.
Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.
Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.
Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.

Tips!

Disse holder seg best i kjøleskapet.
40
Porsjoner
  • 1 vaniljestang
  • 4 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 100 g TINE Usaltet Smør
  • 2 dl TINE Kremfløte
  • 5 dl mini- marshmallows
  • 400 g mørk sjokolade
  • 1 dl hakkede pistasjenøtter
Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.
La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.
Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.
Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.
Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.

Tips!

Disse holder seg best i kjøleskapet.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar