Spaghetti med Norzola®-saus

Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola® i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.

20 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola® i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.

20 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • ½ pakke spagetti
  • 1 pakke baconskive delt i biter
  • 1 løk
  • 3 ss TINE Meierismør
  • 3 dl TINE Matfløte
  • 1 pakke Selbu® Norzola® 150 g
  • ¼ ts pepper
  • ¼ ts salt

Slik gjør du

Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
Stek bacon gyllent – sett til siden.
Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.
Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.

Tips!

Om du vil ha mer Norzola®-smak, smuldre litt over retten. Frisk salat og brød er godt til.
4
Porsjoner
  • ½ pakke spagetti
  • 1 pakke baconskive delt i biter
  • 1 løk
  • 3 ss TINE Meierismør
  • 3 dl TINE Matfløte
  • 1 pakke Selbu® Norzola® 150 g
  • ¼ ts pepper
  • ¼ ts salt
Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
Stek bacon gyllent – sett til siden.
Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.
Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.

Tips!

Om du vil ha mer Norzola®-smak, smuldre litt over retten. Frisk salat og brød er godt til.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar