Pannekaker med kremost og røkelaks

Disse pannekakene fylt med røkelaks og kremost blir festmat når de serveres i biter på fat. Enkel og supergod pannekakerøre.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Disse pannekakene fylt med røkelaks og kremost blir festmat når de serveres i biter på fat. Enkel og supergod pannekakerøre.

40 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

12
Porsjoner
  • 3 egg
  • 6 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 3 ss TINE Meierismør
  • Fyll

  • 2 beger TINE Kremgo’® Naturell
  • 1 hjertesalat
  • 400 g røkelaks
  • ½ agurk
  • 2 avokadoer

Slik gjør du

Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter. Smelt smør og rør inn.
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
Del agurk i staver og avokado i biter. Smør kremost på pannekakene og legg på skiver av røkelaks, salatblader, agurkstaver og avokado på og rull sammen. Skjær i biter og server.

Tips!

Stek gjerne pannekakene på forhånd og oppbevar pakket i plast. Har du pannekaker til overs, kan de serveres som dessert med is og bær.
12
Porsjoner
  • 3 egg
  • 6 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 3 ss TINE Meierismør
  • Fyll

  • 2 beger TINE Kremgo’® Naturell
  • 1 hjertesalat
  • 400 g røkelaks
  • ½ agurk
  • 2 avokadoer
Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter. Smelt smør og rør inn.
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
Del agurk i staver og avokado i biter. Smør kremost på pannekakene og legg på skiver av røkelaks, salatblader, agurkstaver og avokado på og rull sammen. Skjær i biter og server.

Tips!

Stek gjerne pannekakene på forhånd og oppbevar pakket i plast. Har du pannekaker til overs, kan de serveres som dessert med is og bær.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar