Grove vafler med ost og skinke
Vaffel i matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Vaffel i matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er gode med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
8
Porsjoner
- 50 g TINE Meierismør
- 3 egg
- 6 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1½ dl sammalt hvete, fin
- 1½ dl hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 dl kruskakli
- 1 dl havregryn
- 2 ss TINE Meierismør , til steking
- 4 ss TINE Meierismør
- 8 skive salatblader
- 16 skive Norvegia® Original
- 8 skive skinke
- 18 skive agurker
- 2 dl spirer , kan sløyfes
Pålegg
Slik gjør du
- Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
- Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
- Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
Pålegg
Tips!
Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.
Print
8
Porsjoner
- 50 g TINE Meierismør
- 3 egg
- 6 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1½ dl sammalt hvete, fin
- 1½ dl hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 dl kruskakli
- 1 dl havregryn
- 2 ss TINE Meierismør , til steking
- 4 ss TINE Meierismør
- 8 skive salatblader
- 16 skive Norvegia® Original
- 8 skive skinke
- 18 skive agurker
- 2 dl spirer , kan sløyfes
Pålegg
- Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
- Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
- Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar