Kremet kyllingsuppe

Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 kyllingfileter , i små biter
  • 1 ss TINE Meierismør
  • ½ purre , grovhakket
  • 1 rød paprika , i små biter
  • 4 gulrøtter , i terninger
  • 2 ts rød currypaste
  • 1 l hønsebuljong
  • 3 dl TINE Crème Fraîche Original
  • 1 dl frisk persille , hakket

Slik gjør du

Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.

Tips!

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.
4
Porsjoner
  • 2 kyllingfileter , i små biter
  • 1 ss TINE Meierismør
  • ½ purre , grovhakket
  • 1 rød paprika , i små biter
  • 4 gulrøtter , i terninger
  • 2 ts rød currypaste
  • 1 l hønsebuljong
  • 3 dl TINE Crème Fraîche Original
  • 1 dl frisk persille , hakket
Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.

Tips!

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar