Sjokoladeegg med kremfyll

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

20 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 6 sjokoladeegg
  • 200 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 3 ss melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy

Slik gjør du

Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.

Tips!

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.
6
Porsjoner
  • 6 sjokoladeegg
  • 200 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 3 ss melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl TINE Kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy
Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.

Tips!

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar