Søte kyllingmuffins
Muffins eller cupcakes er en favoritt hos både store og små. Disse smakfulle påskekyllingene gjør seg ekstra godt på kakebordet. Gult er kult!
min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Muffins eller cupcakes er en favoritt hos både store og små. Disse smakfulle påskekyllingene gjør seg ekstra godt på kakebordet. Gult er kult!
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
10
Porsjoner
- 2 egg
- 1½ dl sukker
- 2 dl TINE Yoghurt Naturell
- 4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g TINE Meierismør
- 180 g TINE Meierismør
- 3 dl melis
- 2 ts vaniljesukker
- 200 g TINE Kremgo’® Naturell
- 4 dråpe gul konditorfarge
- 3 dl kokosmasse
- 4 dråpe gul konditorfarge (cirka)
- 1 pose non stop sjokolade
Kremostglasur
Pynt
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200 °C.
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, yoghurt og smeltet smør. Fordel røren i muffinsformer, gjerne plassert i en muffinspanne.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
- Pisk romtemperert smør med melis, vaniljesukker, kremost og konditorfarge til en luftig glasur. Spre et jevnt lag på hver muffins.
- Ha kokosmassen i en plastpose med konditorfarge. Bland godt ved å riste og gni fargen inn i kokosen. Ha over i en dyp tallerken og dypp muffins med glasuren ned i kokosmassen.
- Lag nebb og øyne med nonstop.
Tips!
Muffins kan pyntes på mange måter. Bytt gjerne ut gul konditorfarge med andre påskepasteller. Du kan også supplere kyllingsmuffinsene med andre som er pyntet med små påskeegg.
Print
10
Porsjoner
- 2 egg
- 1½ dl sukker
- 2 dl TINE Yoghurt Naturell
- 4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g TINE Meierismør
- 180 g TINE Meierismør
- 3 dl melis
- 2 ts vaniljesukker
- 200 g TINE Kremgo’® Naturell
- 4 dråpe gul konditorfarge
- 3 dl kokosmasse
- 4 dråpe gul konditorfarge (cirka)
- 1 pose non stop sjokolade
Kremostglasur
Pynt
- Sett ovnen på 200 °C.
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, yoghurt og smeltet smør. Fordel røren i muffinsformer, gjerne plassert i en muffinspanne.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
- Pisk romtemperert smør med melis, vaniljesukker, kremost og konditorfarge til en luftig glasur. Spre et jevnt lag på hver muffins.
- Ha kokosmassen i en plastpose med konditorfarge. Bland godt ved å riste og gni fargen inn i kokosen. Ha over i en dyp tallerken og dypp muffins med glasuren ned i kokosmassen.
- Lag nebb og øyne med nonstop.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar