Varm kakao med karamell og salt

Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 6 ss kakao
  • 5 ss sukker
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • 4 ss karamellsaus
  • ¼ ts salt

Slik gjør du

Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
Rør inn litt og litt melk.
Kok forsiktig opp under omrøring.
Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.

Tips!

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.
4
Porsjoner
  • 6 ss kakao
  • 5 ss sukker
  • 1 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
  • 4 ss karamellsaus
  • ¼ ts salt
Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
Rør inn litt og litt melk.
Kok forsiktig opp under omrøring.
Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.

Tips!

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar