Kremet soppsuppe

En varm og kremet suppe er skikkelig høstsnadder!

min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

En varm og kremet suppe er skikkelig høstsnadder!

Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 l sjampinjong eller skogssopp, renset og hakket grovt
  • 4 fedd hvitløk , finhakket
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 5 dl god buljong
  • 2 dl TINE Kremfløte
  • Salt og pepper
  • 1 pakke bacon i skiver, uten svor

Slik gjør du

La sopp og hvitløk surre i smør.
Dryss over hvetemel og spe med melk og buljong.
La det koke cirka 5 minutter.
Hell i fløte og smak suppengodt til.
Server suppen med sprøstekt bacon til.
4
Porsjoner
  • 1 l sjampinjong eller skogssopp, renset og hakket grovt
  • 4 fedd hvitløk , finhakket
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 3 ss hvetemel
  • 4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 5 dl god buljong
  • 2 dl TINE Kremfløte
  • Salt og pepper
  • 1 pakke bacon i skiver, uten svor
La sopp og hvitløk surre i smør.
Dryss over hvetemel og spe med melk og buljong.
La det koke cirka 5 minutter.
Hell i fløte og smak suppengodt til.
Server suppen med sprøstekt bacon til.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar