Sjokolade-panna cotta med Kesam®

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

30 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

30 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner

    Panna Cotta

  • 5 plate gelatin
  • 100 g mørk sjokolade
  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 3 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 100 g sukker
  • 150 g Kesam® Original
  • Pynt

  • 8 blåbær
  • 4 ss sjokolade (grovhakket)

Slik gjør du

Panna Cotta

Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.
Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.
Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.
Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.

Pynt

Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Tips!

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.
4
Porsjoner

    Panna Cotta

  • 5 plate gelatin
  • 100 g mørk sjokolade
  • 3 dl TINE Kremfløte
  • 3 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 100 g sukker
  • 150 g Kesam® Original
  • Pynt

  • 8 blåbær
  • 4 ss sjokolade (grovhakket)

Panna Cotta

Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.
Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.
Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.
Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.

Pynt

Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Tips!

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar