Mint kaffelade

Kaffelade er en perfekt kombinasjon av kaffe og sjokolade, med en tvist av After Eight. Det blir vel ikke bedre enn det?

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Kaffelade er en perfekt kombinasjon av kaffe og sjokolade, med en tvist av After Eight. Det blir vel ikke bedre enn det?

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

2
Porsjoner
  • dl ferdig sjokoladesaus
  • dl sterk espresso
  • dl kokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 3 mintsjokolade f.eks After Eight
  • På toppen

  • ½ dl TINE Kremfløte
  • 1 ss sjokoladestrø

Slik gjør du

La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.
Hell sjokoladesausen langs innsiden på glassene.
2
Porsjoner
  • dl ferdig sjokoladesaus
  • dl sterk espresso
  • dl kokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 3 mintsjokolade f.eks After Eight
  • På toppen

  • ½ dl TINE Kremfløte
  • 1 ss sjokoladestrø
La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.
Hell sjokoladesausen langs innsiden på glassene.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar