Pasta med fire oster

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 500 g spagetti eller annen pasta
  • 100 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
  • 100 g Michelangelo Mozzarella
  • 100 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 2 dl TINE Matfløte
  • ½ dl finhakket, frisk timian
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 100 g revet parmesan

Slik gjør du

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Tips!

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.
4
Porsjoner
  • 500 g spagetti eller annen pasta
  • 100 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
  • 100 g Michelangelo Mozzarella
  • 100 g TINE Kremgo’® Naturell
  • 2 dl TINE Matfløte
  • ½ dl finhakket, frisk timian
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 100 g revet parmesan
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Tips!

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar