Eplesufflé

Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

70 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

70 min
Middels
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 3 syrlige epler
  • 1 ss kanel
  • 2 ss sukker
  • 5 dl Piano® Original Vaniljekrem (en pakke)
  • 3 egg
  • 1 ss maizena
  • Tilbehør

  • 3 dl vispet TINE Kremfløte eller lett dessertfløte

Slik gjør du

Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
Smelt smør, og pensle formen med smør.
Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.

Tips!

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.
1
Porsjoner
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 3 syrlige epler
  • 1 ss kanel
  • 2 ss sukker
  • 5 dl Piano® Original Vaniljekrem (en pakke)
  • 3 egg
  • 1 ss maizena
  • Tilbehør

  • 3 dl vispet TINE Kremfløte eller lett dessertfløte
Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
Smelt smør, og pensle formen med smør.
Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.

Tips!

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar