Marinert ost

Marinert ost med ferske urter og hvitløk. Perfekt å bruke i en salat eller spise den som den er. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Marinert ost med ferske urter og hvitløk. Perfekt å bruke i en salat eller spise den som den er. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 300 g TINE Norsk Edamer eller annen god ost
  • 1 rød paprika , eller grillet paprika
  • Marinade:

  • ½ chili , finhakket
  • 1 ss basilikumblader
  • 1 ss timian
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss grønne pepperkorn
  • 3 dl olivenolje
  • 2 dl hvitvinseddik

Slik gjør du

Skjær ost i terninger og paprika i strimler.
Rens og finhakk chili. Hakk basilikum og timian. Rens og finhakk hvitløksfedd.
Bland chili, basilikum, timian, hvitløk, pepperkorn, olivenolje og hvitvinseddik.
Legg ost og paprika lagvis i et glass og hell marinaden over. Ha på lokk og la osten stå og trekke i marinaden et par døgn før servering. Server osten litt temperert.

Tips!

Ved å prikke osteterningene med en gaffel før du legger dem i glasset, vil marinaden kunne trekke lenger inn og gi enda mer smak.
1
Porsjoner
  • 300 g TINE Norsk Edamer eller annen god ost
  • 1 rød paprika , eller grillet paprika
  • Marinade:

  • ½ chili , finhakket
  • 1 ss basilikumblader
  • 1 ss timian
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss grønne pepperkorn
  • 3 dl olivenolje
  • 2 dl hvitvinseddik
Skjær ost i terninger og paprika i strimler.
Rens og finhakk chili. Hakk basilikum og timian. Rens og finhakk hvitløksfedd.
Bland chili, basilikum, timian, hvitløk, pepperkorn, olivenolje og hvitvinseddik.
Legg ost og paprika lagvis i et glass og hell marinaden over. Ha på lokk og la osten stå og trekke i marinaden et par døgn før servering. Server osten litt temperert.

Tips!

Ved å prikke osteterningene med en gaffel før du legger dem i glasset, vil marinaden kunne trekke lenger inn og gi enda mer smak.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar