Indisk fiskegryte

Med god hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Med god hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 3 dl fullkornsris
  • 500 g torskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
  • ½ purre
  • 100 g cherrytomater
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 pose Kerala curryblanding
  • 3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
  • 2 ss hakket koriander
  • 2 nanbrød

Slik gjør du

Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
Varm naanbrød etter anvisningen på pakken. Servér fiskegryten med fullkornsris og naanbrød.
4
Porsjoner
  • 3 dl fullkornsris
  • 500 g torskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
  • ½ purre
  • 100 g cherrytomater
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 pose Kerala curryblanding
  • 3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
  • 2 ss hakket koriander
  • 2 nanbrød
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
Varm naanbrød etter anvisningen på pakken. Servér fiskegryten med fullkornsris og naanbrød.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar