Gul kyllingsuppe
Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.
15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 300 g strimlet kyllingfileter
- 3 ss TINE Meierismør
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 hakket løk
- 200 g hermetiske mais
- 0.5 ts gurkemeie
- 2 ts karri
- 0.5 ts spisskummen
- 1 l hønsebuljong
- 1 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
Kyllingsuppe
Slik gjør du
- Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
- Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
- Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
- Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.
Tips!
Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.
Print
4
Porsjoner
- 300 g strimlet kyllingfileter
- 3 ss TINE Meierismør
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 hakket løk
- 200 g hermetiske mais
- 0.5 ts gurkemeie
- 2 ts karri
- 0.5 ts spisskummen
- 1 l hønsebuljong
- 1 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
Kyllingsuppe
- Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
- Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
- Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
- Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar