Soppsuppe

Soppsuppe smaker utrolig godt både som forrett, middagsrett og kveldsmat. Spesielt godt passer denne suppen om høsten.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Soppsuppe smaker utrolig godt både som forrett, middagsrett og kveldsmat. Spesielt godt passer denne suppen om høsten.

15 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 l sopp (f.eks. kantarell, sjampinjong eller traktkantarell)
  • 1 løk
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 2 dl TINE Matfløte
  • 8 dl kjøttbuljong (evt. laget på buljongterninger)
  • 1 ss maizena
  • 0.5 ts salt og pepper
  • 4 ss sherry (kan sløyfes )

Slik gjør du

Surr biter av sopp og løk i smør uten at det tar farge. Tilsett fløte og la det trekke noen minutter på svak varme. Spe ut med buljong og la det trekke til soppen er myk.
Tilsett eventuelt litt maizena for å få suppen tykkere. Smak til med salt og pepper, og ha i sherry hvis du vil. Server suppen varm, gjerne med strimler av purre og litt sopp.
4
Porsjoner
  • 1 l sopp (f.eks. kantarell, sjampinjong eller traktkantarell)
  • 1 løk
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 2 dl TINE Matfløte
  • 8 dl kjøttbuljong (evt. laget på buljongterninger)
  • 1 ss maizena
  • 0.5 ts salt og pepper
  • 4 ss sherry (kan sløyfes )
Surr biter av sopp og løk i smør uten at det tar farge. Tilsett fløte og la det trekke noen minutter på svak varme. Spe ut med buljong og la det trekke til soppen er myk.
Tilsett eventuelt litt maizena for å få suppen tykkere. Smak til med salt og pepper, og ha i sherry hvis du vil. Server suppen varm, gjerne med strimler av purre og litt sopp.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar