Pizza med Selbu® Norzola® og kylling
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi crème fraîche i fyllet.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi crème fraîche i fyllet.
30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
Ingredienser
4
Porsjoner
- 1 Nå® Familiepizzabunn Italiensk
- 150 g sjampinjong
- 1 hvitløksfedd
- 2 kyllingfileter
- 2 ss TINE Meierismør
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
- 75 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- 100 g Jarlsberg® Revet
- 2 dl finhakket basilikumblader
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
- Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
- Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
- Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
- Dryss over basilikum ved servering.
Tips!
Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.
Print
4
Porsjoner
- 1 Nå® Familiepizzabunn Italiensk
- 150 g sjampinjong
- 1 hvitløksfedd
- 2 kyllingfileter
- 2 ss TINE Meierismør
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
- 75 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- 100 g Jarlsberg® Revet
- 2 dl finhakket basilikumblader
- Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
- Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
- Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
- Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
- Dryss over basilikum ved servering.
Kommentarer ()
Skriv en kommentar