Pizza med Selbu® Norzola® og kylling

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi crème fraîche i fyllet.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi crème fraîche i fyllet.

30 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 Nå® Familiepizzabunn Italiensk
  • 150 g sjampinjong
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 kyllingfileter
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 75 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 100 g Jarlsberg® Revet
  • 2 dl finhakket basilikumblader

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Dryss over basilikum ved servering.

Tips!

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.
4
Porsjoner
  • 1 Nå® Familiepizzabunn Italiensk
  • 150 g sjampinjong
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 kyllingfileter
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 75 g Selbu® Norzola® 150 g eller annen god blåmuggost
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 100 g Jarlsberg® Revet
  • 2 dl finhakket basilikumblader
Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Dryss over basilikum ved servering.

Tips!

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar